Czasami wygląda bezpiecznik dobrze a jest spalony , spróbuj podmienić (i lepiej plus zaizolować)może jest gdzieś przebicie.
Jakie filtry wybierać na wymianę?
Zwiń
X
-
Jakie filtry wybierać na wymianę?
Na rynku dostępne jest kilka jak nie kilkadziesiąt marek firm robiących filtry m.in. Filtron, Mann, Knecht, Bosch, Wix, Sct etc.
Jaka różnica jest między filtrami oprócz ceny ?Jakie wybierać najlepiej i dlaczego ?"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
-
-
Mailem poprzednio MB W124 300D i stosowałem tylko filtry Knecht. Chwalone były przez sprzedawców i mechaników z którymi miałem do czynienia!Oblicz ile więcej pali Twój samochód przez włączone światła w dzień:
http://dadrl.pl/bin/KosztySwiatelMijania.zip
Jacy ustawodawcy takie prawo. Jakie prawo taki kraj. Jaki kraj takie w nim życie...
Komentarz
-
-
Spotkałem się z opinią jednego z lepszych mechaników w okolicy, że filtry powietrza Filtrona mają nie najlepszy wpływ na przepływomierz. Nie wiem ile w tym prawdy, tym bardziej, że jestem entuzjastą polskich produktów.
Sam stosuję Manna, bo mają go w pobliskim sklepie z częściami do Skody i mam niewielki rabat.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shokA znacie jakiś polski produkt który jest w Polsce chwalony? Polskie be... ale jak produkujemy pod inną marką to już niby lepsze?
Może miałem jakiegoś felernego filtrona wsadzonego ale fakt faktem- jego wykonanie było gorsze :!:
Komentarz
-
-
Mann,Mahle, Kneth- bardzo podobna jakosc moim zdaniem choc ja kupuje tylko Mann-a. Pojawily sie rowniez filtry K&N.OI 1,8T 4x4 I-sze 1,8T w Polsce z K04-TFSI (3XXKM 4XXNm )
DIAGNOSTYKA VAG - CHIPTUNING zapraszam. 791-603-634.
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=29138
Silnik i skrzynię smaruje MILLERS.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Northeuszczy ASO ma jakieś określone, konkretne filtry
Zamieszczone przez octaviars1Jakies konkretne argumenty/dowody na slabosc tego filtrona?saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez Northeuszczy ASO ma jakieś określone, konkretne filtry
W każdej firmie, z którą się spotkałem nie było najmniejszego problemu na tej samej lini produkcyjnej robić rano produkty o jakości II a po południu o jakości I.
Komentarz
-
-
Kupuje to co aktualnie jest na stanie w hurtowni gdzie kupuje olej. Zazwyczaj Manna, jak nie ma to Filtron. Ostatnio nic nie mieli to w najbliższym sklepie kupiłem Knechta. Nie mam sentymentu do żadnej z firm i nigdy nie miałem problemów. Nie kupuje tylko filtrów firm których nie znam. Zazwyczaj tanie, ale chińskie.
Komentarz
-
Komentarz